Foredrag

- Livshistorier og hjerteblod gennem et halvt århundrede

Punk for fuld udblæsning og en stor fuck-finger til det etablerede samfund! Sådan startede det i 1972. I dag har OPGANG2 bevæget sig fra at være en rabiat, grænsesøgende ungdomsklub i hjertet af Aarhus til en top professionel kulturinstitution med hele Danmark som hjemmebane.

Hundredtusindvis af unge er gennem årtier blevet udfordret af OPGANG2s teaterforestillinger og dokumentariske portrætfilm, og OPGANG2 har sat et markant aftryk som et anerkendt turnéteater i den danske teaterbranche. Men for OPGANG2 er ungdommen hjerteblod, og deres livshistorier er stadigvæk omdrejningspunkt for det kunstsociale arbejde.

Nysgerrigheden har været motoren og kunsten brændstoffet, når livshistorierne har udfoldet sig på scenen, i værkstederne eller på filmlærredet. Og det er stadigvæk tilfældet.

Oplev Per Kjærgaard Paulsen fortælle om, hvorfor OPGANG2 i over 40 år har kunnet fastholde grebet i en mangfoldighed af unge, og hvordan kunstens kraft kan forandre mennesker, ændre livsretninger og få mennesker til at overgå deres vildeste fantasier.

Praktisk information

MED:

Per Kjærgaard Paulsen, daglig leder på OPGANG2

PRIS OG PRAKTIK:

1 times varighed

Kr. 3.000 + moms og transport


 

Vi er ved telefonerne alle hverdage mellem 9 og 15

        

Per Kjærgaard Paulsen

Per Kjærgaard Paulsen

Daglig leder

pkp@opgang2.dk

T 8613 2505

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus