Vejledning

OPGANG2 UNGDOMSSPOR har tilknyttet en vejleder, der støtter og vejleder hver enkelt deltager under forløbet.

Individuel støtte, vejledende og afklarende samtaler

Den unge får tildelt en personlig vejleder der støtter denne i at møde stabilt på Opgang2 og få en god og stabil hverdag. Vejlederen støtter derudover den unge i at klare de udfordringer den unge kan stå overfor, uden for Opgang2.

Der er løbende samtaler hvor den unge sammen sin vejleder arbejder med at komme nærmere en afklaring i forhold til den unges ønsker og mål, herunder fremtidig uddannelse og beskæftigelse.

Vil du vide mere om OPGANG2 UNGDOMSSPOR, så kontakt vejleder Karin Ji Tøttenborg på kat@opgang2.dk eller T 3131 0665

FOTO:OPGANG2

”Jeg har ikke indtil videre oplevet et sted, der har gjort mig så glad som OPGANG2 UNGDOMSSPOR. Jeg har fået styr på min lejlighed, er kommet i medicinsk behandling, er kommet i gang. Styr på det – mig og et liv.”

- Deltager på OPGANG2 UNGDOMSSPOR
 
”Jeg har udviklet mig rigtig meget på det positive plan. Da jeg startede her, var jeg meget genert og tilbageholdende. I løbet af denne periode har jeg lært at åbne op og vise, hvem jeg er.”
- Deltager på OPGANG2 UNGDOMSSPOR
 
”Ungdomsspor er en friplads for mig, og hjælper mig til at blive mere klar i hovedet. Derfor har teaterlinjen været en stor hjælp for mig.”
- Deltager på OPGANG2 UNGDOMSSPOR

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus