Om Opgang2 Film

Opgang2 Filmproduktion tegnes af instruktør og producer Søren Marcussen, der også er chef for Opgang2.

Alle filmproduktioner debatterer og facetterer uden berøringsangst menneskers liv, som det leves her og nu i et mangfoldigt Danmark. De bidrager til en konstruktiv og mulighedsorienteret dialog om, hvad vi kan og skal med hinanden – alle os, der i dag er danske.

Centralt i Søren Marcussens produktion står filmserien ’Sjælebilleder’ fra 1990’erne; filmserien ’Danmark i Mit Hjerte’ fra 00’erne samt TV og web-dokumentarserien 3Minutter i Gellerup’ 2011. Opgang2 Filmproduktion har en formidlingsaftale med TV2 ØSTJYLLAND, som sender alle produktioner.

Opgang2 Film kan kontaktes for mindre produktioner til konferencer, seminarer og andet. 

Læs mere om OPGANG2 FILM Dokumentar

Læs mere OPGANG2 FILM Serier

Stills


"'Himlen Over Os' har gjort et stort, personligt indtryk på mig. De små film er vedkommende, og de bringer med enkle virkemidler seerne tæt ind på hovedpersonerne. Filmene er både nærværende, rørende og livsbekræftende. Filmene udtrykker et flot mod hos hovedpersonerne, som stiller sig frem med stærke betragtninger om deres liv. Jeg er sikker på, at de vil inspirere andre unge til at lykkes".

- Kristan Würtz, Rådmand, Aarhus Kommune

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus