OPGANG2 XL

Om OPGANG2 UNGDOMSSPOR XL

Baggrund:

Opgang2 har 30 års erfaring som alternativ læringsarena, hvor sårbare unge øger robusthed og selvværd gennem arbejde med drama, musik eller billedkunst. Men i overgangen fra Opgang2 til ’den virkelig verden’ er det svært at fastholde og udvikle personlige og faglige sejre i nye arenaer, som opleves både trygge og udfordrende.

XL – idéen bag:

Opgang2 XL skal forstås som et brobyggende program, der vil øge transferværdien af faglig og personlig empowerment efter Opgang2. Og hvor deltagerne oplever en meningsfuld overgang, hvor de bygger videre på personlige og faglige sejre fra Opgang2.

Denne intention skal forfølges gennem etablering af samarbejdsrelationer til virksomheder i den kreative/ kulturelle branche, som vil åbne arbejdspladsen for ungemålgruppen. Og som vil bruge ressourcer på – sammen med Opgang2 – at skabe intelligente match mellem de unges kreative kompetencer og konkrete opgaver.

OPGANG2 XL - rapport

Se fem korte portrætter af XL-deltagere her:

For yderligere info om Opgang2 XL kontakt Karin Ji Tøttenborg på kat@opgang2.dk eller 3131 0665

 

 

Praktisk information

  • Holdstart i januar og august
  • OPGANG2 UNGDOMSSPOR er åben for unge mellem 18 og 30 på uddannelseshjælp, kontanthjælp og forrevalidering i Aarhus Kommune.
  • Der er forudgående samtaler med OPGANG2 UNGDOMSSPORs vejledere og værkstedsledere.
  • Der er 5-10 unge på hvert værksted

 

Billeder fra Ungdomsspor


Støtte fra

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus