Studiejob i kulturinstitutionen Opgang2

OPGANG2 tilbyder studiejob med personligt ansvar og råderum indenfor salg, databasearbejde og forefaldende kontoropgaver.

JOBBET:

Vi leder efter en studerende, der har dokumenteret erfaring med telefonsalg, har kendskab til og flair for at arbejde med databaser. Som er frisk på mange og forskelligartede opgaver og som trives med at arbejdstiderne kan variere – dog med hensyntagen til dit skema.

Salgsopgaverne drejer sig om salg af teater til alt fra professionelle scener til små offentlige institutioner. Erfaring indenfor B2B salg er dog ikke påkrævet.

Du vil selv have stor indflydelse på udformningen af arbejdsopgaver og arbejdstider.

Der er plads til, at du kan vokse med jobbet, hvilket betyder, at du med tiden selv kan lægge din egen salgsstrategi og udføre den, og der er mulighed for, at få indflydelse på overordnet salgs- og marketingstrategi.

ARBEJDSTIDER:

Ca. 12 timer om ugen – 6 timer på kontoret i hjertet af Aarhus, 6 timer hvor du arbejder hjemmefra og selv kan strukturere dine timer.

DU:

Du er udadvendt – har nemt ved og kan godt lide at tale med og møde mennesker, du er velformuleret i skrift og tale og arbejder selvstændigt og struktureret.

OPGANG2:

Er et kulturhus med mere end 40 år på bagen, som bor lige midt i Aarhus. Huset består af en administration samt 3 produktionsafdelinger: OPGANG2 TURNÈTEAER, et professionelt turnéteater der spiller mellem 100 og 150 forestillinger i hele landet hvert år. OPGANG2 UNGDOMSSPOR, et aktiveringstilbud bestående af billedkunst og musik for unge på kontakthjælp. OPGANG2 FILM som producerer portrætserier og dokumentarer.

LIVET I OPGANG2:

Vi har alle en meget vekslende hverdag med mange typer af opgaver. Til tider render vi meget hurtigt, men der er også stille stunder på kontoret. Der kommer mange forskellige mennesker i huset, unge og ikke så unge. Tonen er god – her er godt at være.

OPGANG2 ønsker at afspejle det samfund, vi er den del af. Hos os er dit engagement og dine kompetencer derfor det vigtigste – ikke dit efternavn eller køn.

Spørgsmål eller andet: kontakt daglig leder Per Kjærgaard Paulsen: 8613 2505     

Send ansøgning og CV senest mandag d. 4. marts kl. 12.00, 2019: pkp@opgang2.dk

Samtaler: onsdag d. 13. marts 2019.

Start – hurtigst muligt herefter.

FOTO: Benjamin Pomerlau

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus