- en poetisk filmserie af Søren Marcussen

12 Digte – 12 Måneder 2023

Søren Marcussen står bag en række digte og poetiske værker.

Disse digte har blandt andet siden 2016 været at finde som strejf.af.poesi på Instagram, i 2017-digtsamlingen ”det vi husker er det alt vi har – 70 strejf af poesi” (Boggalleriet) og i 2019 som den poetiske filmalmanak "12 Digte - 12 Måneder", der også udkom fysisk i samlingen "aldrig før" og lige siden har hver måned fået et strejf på Facebook, Instagram og Opgang2.dk.

Nu byder 2023 på flere digte. Et unikt poetisk setup, hvor stemninger i lyd, ord og billeder kombineres og skaber et stemningfuldt og enestående digital værk. Nogen ord er skabt for årtier siden, andre er helt nye.

12 digte – 12 måneder 2023

Hver måned får i 2023 sit eget filmiske stykke poesi, akkompagneret af billeder og musik. Formatet er stemningsfulde digte, oplæst af Søren Marcussen, med musik skrevet og arrangeret af Eskild Dohn og produceret i samarbejde med Sune Liltorp (Plotpoint Film).

Filmene bliver gjort tilgængelige her på siden, på strejf.af.poesi på Instagram og på OPGANG2 TURNÉTEATERs Facebook-side. En hver måned i 2023.

Køb digtsamlingerne "det vi husker er det alt vi har - 70 strejf af poesi" og ”aldrig før” hos Boggalleriet

Produceret med støtte fra Aarhus Kommunes Kulturpulje og Statens Kunstfond

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus