- en ny poetisk filmserie af Søren Marcussen

12 Digte – 12 Måneder 2020

Sideløbende med sit virke som teaterchef og filmproducent står Søren Marcussen bag en række digte og poetiske værker.

Disse digte har blandt andet siden 2016 været at finde som små strejf på Instagram (strejf.af.poesi), i 2017-digtsamlingen ”det vi husker er det alt vi har – 70 strejf af poesi” (Boggalleriet) og sidste år som den poetiske filmalmanak "12 Digte - 12 Måneder", der også udkom fysisk som samlingen "aldrig før".

Nu byder 2020 på mere poesi.

12 digte – 12 måneder 2020

Hver måned får i 2020 sit eget filmiske stykke poesi, akkompagneret af billeder og musik. Formatet er stemningsfulde digte, oplæst af Søren Marcussen, med musik skrevet og arrangeret af Mads Horsbøl og produceret i samarbejde med Sune Liltorp (Plotpoint Film).

Filmene bliver offentliggjort her på sitet og på OPGANG2 TURNÉTEATERs Facebook-side. En hver måned i 2020

 

Køb digtsamlingen ”aldrig før” hos Boggalleriet

 

I oktober 2017 udkom Søren Marcussens digtsamling ”70 Strejf af Poesi” på forlaget Boggalleriet.

Bogen er en samling af 70 digte, alle hentet fra Søren Marcussens Instagram-projekt Strejf Af Poesi (http://www.instagram.com/strejf.af.poesi/), der i skrivende stund har rundet 300 digte og fortsat vokser.

Bogen er produceret med støtte fra en lang række af Opgang2 Turnéteater samarbejdspartnere og derfor går overskuddet til pigerne Somia og Samah, som Søren og Pia Marcussen mødte, da de besøgte flygtningelejren Shatila i Libanon i 2017.

Bogen kan købes hos Boggalleriet (www.boggalleriet.dk)

 

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus