MEDALJEMODTAGERE I 2018

- 10 AF ØSTJYLLANDS BEDSTE HÅNDVÆRKERE

I portrætserien 10 VI KA LI fremkaldes ti østjyske håndværkere, som er så dygtige til deres fag, at de har modtaget en medalje for det.

10 VI KA LI er skabt af Søren Marcussen (der tidligere har skabt serier som 17 i 17 og 3 MINUTTER I GELLERUP) i et unikt samarbejde mellem kulturinstitutionen Opgang 2, Aarhus Kommune, Aarhus Haandværkerforening og LO Aarhus, og er støttet af Varelotteriet.

Anledningen til portrætfilmserien er Medaljefondens tildeling af medaljer til årets 25 bedste lærlinge i Østjylland, som fandt sted på Aarhus Rådhus 17. maj 2018.

Selve medaljeoverrækkelsen, der blev foretaget af H.K.H. Prins Joachim, udgør seriens anslag. Med afsæt fra de respektive arbejdspladsser giver de ti portrætterede håndværkere hver især indblik i håndværkerfagene og i  deres vej til at blive blandt de allerbedste.

10 VI KA LI er en anderledes og personlig tilgang til historien om, hvordan det er at være en dygtig håndværker i dag. Seriens intention er at betoner håndværkerfag som uddannelsesvalg, der ellers ofte bliver undervurderet og sjældent får mediernes opmærksomhed, til inspiration for nye generationer.

10 VI KA LI

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus