Foredrag

- På sporet af ungdommen - når teater er til for alle

Kravene, dramatiker og instruktør Pia Marcussen stiller til sig selv, er store: Hun skriver hvert år en nyskrevet teaterforestilling, der skal fange det mest kræsne publikum af dem alle - teenagere. Hun iscenesætter selv forestillingerne, og hun arbejder ud fra en overbevisning om, at teatret skal kunne rumme alle - også det teateruvante publikum. Hvis teatret skal overleve, er det teatret, der skal flytte sig i forhold til sit publikum. Ikke omvendt. Teatrets fortælling og magi skal gøre arbejdet. Ikke teatrets normer.

Men hvordan begejstrer man år for år teenagere med en af verdenshistoriens ældste kunstarter - teatret? Og hvordan leder man som kunstner andre kunstnere i det arbejde?

Tag med Pia Marcussen om bag kulissen og ind i en verden, hvor respekten for det unge publikum er med fra første idé til sidste forestilling, og hvor det at fejle og turde blotte sig selv i den kunstneriske proces er en forudsætning for succes.

 

Praktisk information

MÅLGRUPPE:

Alment interesserede

MED:

Pia Marcussen, kunstnerisk leder, dramatiker og instruktør på OPGANG2

PRIS OG PRAKTIK:

1 times varighed

Kr. 3.000 + moms og transport

 

 

 

 

Vi er ved telefonerne alle hverdage mellem 9 og 15

        

Pia Marcussen

Pia Marcussen

Kunstnerisk leder, dramatiker og instruktør

pm@opgang2.dk

T 4046 1357

Per Kjærgaard Paulsen

Per Kjærgaard Paulsen

Daglig leder

pkp@opgang2.dk

T 8613 2505

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus