Foredrag

- Hvem vil du være, når du bliver stor?

Overgangene i livet er mange og nogle gange decideret afskrækkende. At starte en uddannelse eller begynde i et nyt job handler om modet til at indgå i nye relationer og fællesskaber. For en bestemt gruppe af unge - unge “på kanten” - kan det være en uoverstigelig udfordring.

Lise Ørskov vil med dette foredrag udfolde begreber som “unge på kanten”, “sårbarhed” og “kunstneriske potentialer” og sætte det i relation til arbejdet med sårbare unge og deres vej ind på uddannelse og arbejdsmarkedet gennem OPGANG2s XL-program.

OPGANG2 XL er et udviklingsprojekt, som afprøver en række konkrete initiativer og aktiviteter, hvor aktører og virksomheder i særligt den kreative branche er medspillere i en målrettet indsats for at bringe aktivitetsparate unge nærmere uddannelse og selvforsørgelse. Projektet udforsker, hvilken betydning inddragelse af branchekendskab har for de unge borgere i målgruppen, og hvordan arbejdet med kunst kan udvikle de unges erkendelse af egne potentialer. 

Hvordan bliver arbejdet med kunst en trædesten for “unge på kanten” til uddannelse og beskæftigelse? Og hvilke principper skal i spil, hvis det skal lykkes?

Praktisk information

MÅLGRUPPE:

Lærere, pædagoger, uddannelsesvejledere, erhvervslivet og alment interesserede 

MED:

Lise Ørskov, projektleder og dramaturg på OPGANG2

PRIS OG PRAKTIK:

2 timer inkl. pause  

Kr. 5.000 + moms og transport

 

Vi er ved telefonerne alle hverdage mellem 9 og 15

        

Per Kjærgaard Paulsen

Per Kjærgaard Paulsen

Daglig leder

pkp@opgang2.dk

T 8613 2505

Lise Ørskov

Lise Ørskov

Projektmanager og dramaturg

lo@opgang2.dk

T 5050 6950

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus