HVOR STJERNERNE BLINKER

- en musikalsk dyrefabel

Hvad sker der, når ens fundament bliver revet væk under en?

Når krigen rykker ind og fjerner alt der minder om hverdag, sikkerhed og tryghed?

Og hvordan er det, hvis man er en kat?

Vi hører hele tiden om flygtningefamilier. Når de er på vej over Middelhavet, sidder i en bus på vej ud af Ukraine, lander i vores lokalsamfund eller på et center, langt fra alting.

Men det kan være svært at forholde sig til dem som individer. Som mennesker der er mere end billeder i tv eller cases i aviserne.

Hvor Stjernerne Blinker er en eventyrlig fortælling, om en forkælet hvid kat, hvis familie tvinges på flugt da deres land rammes af krig. De tager katten med, men undervejs kommer de væk fra hinanden og katten må stå på egne poter og rejse gennem Europa, for at blive genforenet med sin familie.

I forestillingen følger vi i kattens spor, de udfordringer den udsættes for, valg den må tage og mennesker  og dyr den møder.

Hvordan passer man ind som flygtning? Hvordan gør man sig ’fortjent’ til at blive hjulpet? Og hvordan holder man fast i det, der gør dig til den du er, når alt det du har bygget dit liv på, er væk?

En forestilling om flugt, identitet, overlevelse og familie.

Skrevet og instrueret af Reumertvinder Pia Marcussen.

 

Praktisk information

Kontakt os for spilleperiode og ledige datoer

Pris: 13.600kr (ex moms)

Forestillingen er refusionsgodkendt

Vi er ved telefonerne alle hverdage mellem 9 og 15    

8613 2505

Per Kjærgaard Paulsen

Per Kjærgaard Paulsen

Souschef

pkp@opgang2.dk

T 8613 2505

Støtte fra

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus