Opgang2 køberguide

Hvis det er første gang du skal købe en forestilling fra OPGANG2 TURNETEATER eller blot har brug for mere info om, hvordan og hvorledes, har OPGANG2 TURNÉTEATER her samlet en række gode råd og fakta.

- OPGANG2 TURNÉTEATERs forestillinger er alle refusionsgodkendt. Det vil sige, at offentlige institutioner kan få refunderet 50 procent af forestillingens pris fra Staten. Refusionen hjemmetages af den kommunale kulturkonsulent. Læs mere om refusion på www.scenen.dk

- Hvis I har ønske om det, sender vi plakater ud 3-4 uger før forestillingen, lige så mange som I kan bruge.

- Vores forestillinger har alle teasere og trailere, som I er meget velkomne til at bruge og dele med det kommende publikum. 

- Alle vores forestillinger kommer med et inspirationskatalog med øvelser og opgaver, der både kan være med til at klæde publikum på før forestillingen og til at behandle forestilling og tematikker efterfølgende. Læs mere om vores workshoptilbud Andre Horisonter #2

- Vi anbefaler meget, at lokalet hvor forestillingen skal spille kan mørklægges.

- Generelt har forestillingen brug for 1-2 timer til opsætning og 1 time til nedtagning. Hvis I som arrangør stiller med et par hjælpere, gerne elever eller publikummer, til opsætning, er det helt perfekt.

- Et par dage før forestillingen skal spille, ringer en af skuespillerne til jeres kontaktperson for at hilse på og lige aftale nærmere.

Har du nogen andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Per hos OPGANG2 TURNÉTEATER, der sidder parat til at hjælpe. 

 

FOTO:OPGANG2

Medarbejdere

Per Kjærgaard Paulsen

Per Kjærgaard Paulsen

Administrationschef

pkp@opgang2.dk

T 2143 6020

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus