HJERTEBANK

- en musikalsk teaterfortælling om kærlighed

"vellykket forestilling om ung kærlighed, der er seværdig for både unge og voksne." (Iscene.dk om HJERTEBANK)

Når man er forelsket, banker ens hjerte. Vildt og voldsomt. Nogen gange så hårdt, at det kan give både skrammer og blå mærker.

I tredje del af OPGANG2 TURNÉTEATERs Hjerte Rimer på Smerte trilogi (der tæller 4 EVER og ROTTWEILER)  slås der ned på den romantiske kærlighed, når en usikker ung mand får det helt perfekte match på en datingapp. Det første store crush og det på en pige han ikke har mødt… endnu. Superlike med tre store blinkende hjerter.

Undervejs til deres første møde, står hans telefon af og han er pludselige fanget i sit eget selskab, på vej til en date med drømmepigen han ikke ved hvem er eller hvordan ser ud - udover alt det han har set i sine drømme.

Uden forbindelse til omverdenen udspiller han potentielle scenarier i sit hoved for deres første møde og når tankerne får frit løb og hjertet banker, kan det gå både frygtelig godt og frygtelig galt.

Usikker og uden den elektroniske livline påvirkes han af medpassagererne i bussen og verden der suser forbi udenfor ud. I eventyr skal helten besejre drager og trolde for at vinde prinsessen. Her er udfordringen alene alle hans indre dæmoner.

Håb, frygt og hjertebank - alt det der følger med den store kærlighed.

HJERTEBANK var af holdet bag 4EVER og ROTTWEILER; Pia Marcussen, Chadi Abdul-Karim og Nikolaj Rosengreen. 

ANMELDERNE SAGDE:

’Hjertebank’ er en forestilling, som man uvægerligt og velvilligt spejler sig i. I ét intenst og medrivende åndedrag. Navnlig som ung, men også som ældre. Det er et kærlighedsepos, hvis slutning ikke skal røbes – men opleves live. (Kirsten Dahl, Teateravisen)

✩ ✩ ✩ ✩ Hjerterne banker hos både publikum og de to på scenen. Heldigvis. For vi kan alle mærke og forstå usikkerheden, håbet og drømmene om den store kærlighed. Hjertebank er en velfungerende afslutning på en trilogi, der startede med fortællingen om livslangt venskab og slutter med den romantiske kærlighed. (Trine Wøldiche, Iscene)
 
Der er en stilfærdig inderlighed, der gennemstrømmer HJERTEBANK og bevæger. (Michael Søby, CPHCULTURE)
 
✩ ✩ "Med afvæbnede charme, går teaterstykket til emnet dating med smittende energi, mens vi hepper på den unge teenagers søgen efter kærlighed på internettet." (Anne Sophie Parsons, Ungt Teaterblod)
 
 

Praktisk information

Turneperiode: 2021-22

Vi er ved telefonerne alle hverdage mellem 9 og 15    

8613 2505

Per Kjærgaard Paulsen

Per Kjærgaard Paulsen

Administrationschef

pkp@opgang2.dk

T 2143 6020

Medvirkende:

Manuskript og instruktion Pia Marcussen
Medvirkende: Chadi Abdul-Karim
Nikolaj Rosengreen
Komponist Nikolaj Rosengreen
Scenograf Ingeline Lautrup Holsteen Jessen
Dramaturg Lise Ørskov
Iscenesættelse Pia Marcussen
Chadi Abdul-Karim
Sangskriver Chadi Abdul-Karim
Lysdesign Anders Kjems

Kunderne sagde...

"Der har været rigtig mange forestillinger og koncerter på Gudenåskolen, men jeg har aldrig nogensinde set en forestilling der var så rørende, spændende, humoristisk og aktuel på samme tid. Ikke nok med jeg græd til slutningen, det var også det bedste der er sket i min hverdag i meget lang tid. Jeres forestilling i tirsdags er noget jeg aldrig glemmer. Tak for det."

(Bjørn Feilberg, Gudenåskolen, april 2016)

"Jeg tog afsted med 5 drenge fra vores skoles Erhvervslinje. Skoletrætte drenge, for hvem teater og skole generelt, meget sjældent vækker begejstring. Det gjorde jeres forestilling dog. De var opslugte og efter forestillingen var de stille og eftertænksomme - det har uden tvivl gjort stort indtryk! Mange, mange tak."

(Sabrina Thomsen, Snedsted Skole, oktober 2018)

Støtte fra

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus