Strejf af Poesi

- Dansk-Grønlandsk Eftermiddagssalon
Det Grønlandske Hus og OPGANG2 præsenterer musik og poesi på grønlandsk og dansk, med udgangspunkt i Søren Marcussens digte.
 
I Det Grønlandske Hus, Dalgas Avenue 52A, F, 8000 Aarhus, tirsdag den 28. juni, 16.30-18.00

Akkompagneret af Mads Horsbøl (klaver) m.fl. vil Søren Marcussen og Ulf Fleischer fortolke Søren Marcussens digte på hvert deres modersmål.

"Der findes en kraft, der kan få os til at nærme os hinanden og endda få os til at mødes om livets store spørgsmål med nysgerrighed og undren, nemlig den kraft, der udspringer fra poesien. Poesien kan med sit sanselige sprog udtrykke noget af det, vi mennesker er fælles om – livet, døden, kærligheden."
Søren Marcussen

Søren Marcussen har gennem de seneste år arbejdet med sine digte i en arabisk kontekst. Dette er første gang, at hans digte er oversat til grønlandsk og bliver et unikt møde mellem den grønlandske og danske digtertraditioner.

I samarbejde med Det Grønlandske Hus og Aarhus Kommune.

Gratis adgang. 

Facebookevent her: https://www.facebook.com/events/1772033769799019

Søren Marcussen er chef for den selvejende kulturinstitution OPGANG2. Derudover er han filmskaber, forfatter og digter og har blandt andet udgivet digtsamlingerne "det vi husker er det alt vi har – 70 strejf af poesi" (2019) og "aldrig før" (2020).

Ulf Fleischer er blandt Grønlands mest populære og folkekære musikere; i eget navn, som del af Paarisa Band og som musiker og komponist for andre kunstnere. Derudover står Ulf Fleischer bag oversættelserne af digtene til dette event.

Praktisk information

STREJF AF POESI

Den 28. juni 2022

16.30-18.00

Det Grønlandske Hus,

Dalgas Avenue 52A

8000 Aarhus C

Gratis entre

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus