- en poetisk filmserie af Søren Marcussen

12 Digte – 12 Måneder

Sideløbende med sit virke som teaterchef og filmproducent står Søren Marcussen bag en række digte og poetiske værker.

Disse digte har blandt andet siden 2016 været at finde som små strejf på Instagram (strejf.af.poesi) og i 2017-digtsamlingen ”det vi husker er det alt vi har – 70 strejf af poesi” (Boggalleriet).

I 2019 vil der udkomme flere strejf. På Instagram, i bøger og i helt nye former og formater.


Køb digtsamlingen ”aldrig før” hos Boggalleriet
 

12 digte – 12 måneder

Hver måned får i 2019 sit eget filmiske stykke poesi. Et længere udtryk– et åndehul i en travl hverdag - lyriske tekster, som Søren Marcussen har oparbejdet. De 12 digte er skabt henover mange år, hvor nogle rækker helt tilbage til 90erne. Flere har i forskellige sammenhæng kunne opleves i andre OPGANG2 produktioner, både forestillinger og film.

Nu bliver de 12 digte samlet i et nyt format, hvor de bliver samlet som en enhed under titlen 12 digte – 12 måneder, oplæst af Søren Marcussen og produceret i samarbejde med Sune Liltorp (Plotpoint Film). Ordene bliver akkompagneret af billeder, glimt, også fanget af Søren, der giver ordene yderligere liv og stemning.

Filmene bliver offentliggjort her på sitet og på OPGANG2 TURNÉTEATERs Facebook-side. En hver måned i 2019.

Se alle 12 2019 digte samlet

 

I oktober 2017 udkom Søren Marcussens digtsamling ”70 Strejf af Poesi” på forlaget Boggalleriet.

Bogen er en samling af 70 digte, alle hentet fra Søren Marcussens Instagram-projekt Strejf Af Poesi (http://www.instagram.com/strejf.af.poesi/), der i skrivende stund har rundet 300 digte og fortsat vokser.

Bogen er produceret med støtte fra en lang række af Opgang2 Turnéteater samarbejdspartnere og derfor går overskuddet til pigerne Somia og Samah, som Søren og Pia Marcussen mødte, da de besøgte flygtningelejren Shatila i Libanon i 2017.

Bogen kan købes hos Boggalleriet (www.boggalleriet.dk)

 

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus