- en poetisk filmserie af Søren Marcussen

12 Digte – 12 Måneder

Sideløbende med sit virke som teaterchef og filmproducent står Søren Marcussen bag en række digte og poetiske værker.

Disse digte har blandt andet siden 2016 været at finde som små strejf på Instagram (strejf.af.poesi) og i 2017-digtsamlingen ”det vi husker er det alt vi har 70 strejf af poesi” (Boggalleriet).

I 2019 fulgte digtsamlingen "aldrig før", hvor Søren Marcussens digte blev suppleret af fotografier, også af Søren Marcussen. 


Køb digtsamlingerne ”aldrig før” og "det vi husker er det alt vi har - 70 strejf af poesi" hos Boggalleriet

12 digte – 12 måneder

I 2019 fik hver måned sit eget filmiske stykke poesi. Et længere udtryk– et åndehul i en travl hverdag - lyriske tekster, som Søren Marcussen har oparbejdet. De 12 digte er skabt henover mange år, hvor nogle rækker helt tilbage til 90erne. Flere har i forskellige sammenhæng kunne opleves i andre OPGANG2 produktioner, både forestillinger og film.

I 2019 blev de 12 digte udgivet i et nyt format, samlet som en enhed under titlen 12 digte – 12 måneder, oplæst af Søren Marcussen og produceret i samarbejde med Sune Liltorp (Plotpoint Film). Ordene bliver akkompagneret af billeder, glimt, også fanget af Søren, der giver ordene yderligere liv og stemning.

Filmene kan opleves her på sitet og på OPGANG2 TURNÉTEATERs Facebook-side. En hver måned i 2019.

Se alle 12 2019 digte samlet

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus