ROTTWEILER

- en musikalsk teaterfortælling om familie

*Del 2 i OPGANG2 TURNÉTEATERS

Hjerte Rimer på Smerte trilogi*

"Hvem der bare kunne opleve det for første gang igen." (Iscene.dk)

ROTTWEILER  er en forestilling om en familie i opløsning og tre søskendes kamp for at holde fast i sig selv og hinanden. Om den kærlighed der findes i en familie og hvad der sker, når dele af den, går i stykker og en stor hund dukker op.

ROTTWEILER er en musikalsk teaterfortælling med tråde til den klassiske tragedie. En fortælling om tre børn, to teenagere og en efternøler, der bliver kastet ud i en eksistentiel krise, hvor hverdagen de kendte og levede på et øjeblik forsvinder. Ændrer det på deres forhold og hvor meget i en familie tager man for givet? En forestilling om familie, kærlighed, skilsmisse, krise og livsvalg.

Anden del i OPGANG2 TURNÉTEATERs trilogi om kærlighed og relationer mellem mennesker.

Skrevet og instrueret af Pia Marcussen og med Nikolaj Rosengreen og Chadi Abdul-Karim.

Anmelderne skrev:

★★★★★ "Der findes ikke mange, der kan fortælle en historie så levende og fascinerende som Chadi Abdul-Karim (...) Alle blandt publikum kan se, høre, mærke og forstå de følelser, de tre børn gennemlever" (Trine Wøldiche, Iscene.dk)

"ROTTWEILER er rørende, uhyggeligt og billedskabende musikteater (...) kredser om de store følelser, svære dilemmaer og detaljer omkring de nære relationer i et ungdommeligt sprog og genkendelige billeder." (Mette Garfield, Teateravisen)

★★★★★ "en forestilling, som sætter vigtige spor, og hvor eleverne får en stor oplevelse med sig, som de ikke ville få uden teatrets fortællende kraft og magi." (Birgitte Barfoed-Høj, LæringsCentret)

★★★★ "Chadi Abdul-Karim fortæller blændende, hudløst og medrivende, og vi fanges i hans univers så snart han begynder at fortælle, og Nikolaj Rosengreen pakker hele historien ind i stærkt medrivende musik, som på alle måder underbygger hele fortællingen. Det er simpelt, minimalistisk og super vedkommende for alle aldre." (Michael Hansen, Kulturleben.dk)

★★★★ "Kan sagtens også stå på egne robuste hundeben" (Anne Sophie Parsons, Ungt Teaterblod)

★★★ "Fortællingen opstår og flyder dynamisk impulsivt ud fra Abdul-Karims engagerede stemme og dygtigt medfortællende krop. Han viser med stor autencitet, hvordan alle de tre søskende påvirkes og kæmper for deres familie" (Kirsten Dahl, Aarhus Stiftstidende)

 

Praktisk information

​Turnéperiode: 2020-2022

Vi er ved telefonerne alle hverdage mellem 9 og 15    

8613 2505

Per Kjærgaard Paulsen

Per Kjærgaard Paulsen

Administrationschef

pkp@opgang2.dk

T 2143 6020

Medvirkende:

Manuskript og instruktion Pia Marcussen
Medvirkende: Chadi Abdul-Karim
Nikolaj Rosengreen
Komponist Nikolaj Rosengreen
Scenograf Gitte Bøg
Ingeline Lautrup Holsteen Jessen
Dramaturg Lise Ørskov
Iscenesættelse Pia Marcussen
Chadi Abdul-Karim
Sangskriver Chadi Abdul-Karim
Lysdesign Anders Kjems

Kunderne sagde...

"Der har været rigtig mange forestillinger og koncerter på Gudenåskolen, men jeg har aldrig nogensinde set en forestilling der var så rørende, spændende, humoristisk og aktuel på samme tid. Ikke nok med jeg græd til slutningen, det var også det bedste der er sket i min hverdag i meget lang tid. Jeres forestilling i tirsdags er noget jeg aldrig glemmer. Tak for det."

(Bjørn Feilberg, Gudenåskolen, april 2016)

"Jeg tog afsted med 5 drenge fra vores skoles Erhvervslinje. Skoletrætte drenge, for hvem teater og skole generelt, meget sjældent vækker begejstring. Det gjorde jeres forestilling dog. De var opslugte og efter forestillingen var de stille og eftertænksomme - det har uden tvivl gjort stort indtryk! Mange, mange tak."

(Sabrina Thomsen, Snedsted Skole, oktober 2018)

Støtte fra

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus