Foredrag

- Når og hvis kunst gør en forskel

Et højaktuelt og inspirerende foredrag om, hvorfor kunst ikke bare er til for kunsten egen skyld. Hvad er kunstens iboende potentialer i forhold til det enkelte menneskes egen identitetsudvikling, og hvordan hænger det sammen med sammenhængskraften i samfundet?  

Lise Ørskov giver tilhørerne et grundigt indblik i OPGANG2s mangeårige arbejde med kunstneriske processer som hverdagsramme omkring unge på kanten af samfundet. Her gives præcise og detaljerede bud på, hvad der skal til, for at kunst kan gøre en forskel: Hvilke forudsætninger og tilgange skal være på plads for at kunst kan gøre en forskel? Og hvordan arbejdes konkret og målrettet inden for kunstneriske, faste rammer?

Foredraget tager afsæt i bogen Når Kunst gør en Forskel (Anne Mette W. Nielsen og Niels Ulrik Sørensen, Center for Ungdomsforskning, AAU), og Lise Ørskov vil give konkrete eksempler fra OPGANG2s arbejde, hvor kunst har spillet en afgørende rolle for unges sociale udvikling.   

Praktisk information

MÅLGRUPPE:

Lærere, pædagoger og lign. samt alment interesserede

MED:

Lise Ørskov, projektleder og dramaturg hos OPGANG2 

PRIS OG PRAKTIK:

2 timers varighed inkl. pause

Kr. 5.000 + moms og transport

Vi er ved telefonerne alle hverdage mellem 9 og 15

Lise Ørskov

Lise Ørskov

Projektmanager og dramaturg

lo@opgang2.dk

T 5050 6950

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus