Om Opgang2 Talenthold

Opgang2 Talenthold arbejder på fritidsbasis med personlig performance, stemmetræning, fortælleteknik og personlig udvikling. Hensigten er at styrke deltagernes performance på scenen og udenfor. Talentholdet er primært for unge med tosproget baggrund mellem 18 og 25 år.

Talentholdet optræder på alle JALLA-festivaler. Indtil nu har Opgang2 Turnéteater rekrutteret 2 unge mænd til at være kontraktansatte skuespillere i mindst et år.

Talentholdet træner en aften om ugen samt enkelte lørdag eller søndage. Al træning foregår i Opgang2s lokaler i Aarhus C. I forårssæsonen arbejdes i april/ maj – i efterårssæsonen i september, oktober og november.

FOTO:MORSI

 

“Vi lever i et samfund med mennesker, der ved meget lidt om hinanden, fordi vi ikke blander os med hinanden. Fordi vi ikke ved, hvordan vi skal blande os. Eller ikke forstår, hvorfor det er vigtigt. Heri ligger den største udfordring for mig som dramatiker: At iscenesætte nogle rum, hvor vi blander os med hinanden og har en form for dialog”.

Pia Marcussen, kunstnerisk leder i OPGANG2 TURNÉTEATER

Billeder

af Opgang2 Download
af Opgang2 Download
af Opgang2 Download

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus