Krigskonfekt

- Et hårdtslående og poetisk eventyr om at overleve krig, flugt og et nyt liv i Danmark

En musikalsk teaterfortælling

KRIGSKONFEKT er et moderne og musikalsk eventyr for unge og voksne om teenageren Samir fra Bosnien, der fra den ene dag til den anden oplever, at krigen bryder ud, og intet er som før. Hans bedste ven bliver hans fjende, basketball-banen omdannes til skydebane, og hans muslimske navn er et spørgsmål om liv eller død.

Samir må flygte og ankommer alene til Danmark som 17-årig. Her møder han bl.a. den kærlighedshungrende besøgsven Hanne, den konfliktsky sagsbehandler Susanne og altmuligmanden Kalle Kansas med et hjerte så stort, at det kan rumme en flygtningeskæbne.

Et indspark til samtale

KRIGSKONFEKT gav bolden op til samtale og debat mellem unge og voksne om emner som: Unges vilkår i familier præget af krig. At have indflydelse på sin egen skæbne. At modarbejde kulturelle og sociale konflikter. Og om den usikkerhed, der opstår, når vi forsøger at hjælpe et menneske, der har oplevet grusomheder.

Praktisk information

Turnéperiode:

 2010

 

Medvirkende:

Manuskript: Pia Marcussen
Instruktion: Daniel Rylander
Medvirkende: Rasmus Reiersen
Tine Grauengaard
Elvir Ramovic
Dramaturg Lise Ørskov
Musikere Niels Kilele
Michael Nielsen

Pressemateriale

af Connie Utsen Download
af Connie Utsen Download
af Connie Utsen Download
af Connie Utsen Download
af Connie Utsen Download
af Connie Utsen Download

Støtte fra

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus