I oktober udkom Søren Marcussens digtsamling ”70 Strejf af Poesi” på forlaget Boggalleriet.

Bogen er en samling af 70 digte, alle hentet fra Søren Marcussens Instagram-projekt Strejf Af Poesi (http://www.instagram.com/strejf.af.poesi/), der i skrivende stund har rundet 250 digte og fortsat vokser.

Bogen er produceret med støtte fra en lang række af Opgang2 Turnéteater samarbejdspartnere og derfor går overskuddet til pigerne Somia og Samah, som Søren og Pia Marcussen mødte, da de besøgte flygtningelejren Shatila i Libanon tidligere på året. Pt er der lige sendt penge til en ny computer til Samah, der er startet på universitet, men altså stadig er bosiddende i Shatila.

Bogen kan købes hos Boggalleriet (www.boggalleriet.dk) og et mindre oplag direkte fra OPGANG2.

Ønsker man et eksemplar kan det købes for 100kr, der fortsat går ubeskåret til Samah og Somia, og det er inklusiv eventuel forsendelse – man er dog også velkommen til, efter aftale at hente bogen i Opgang2, Valdemarsgade 1H, 8000 Aarhus C.

Som særligt tilbud, kan tidligere OPGANG2 UNGDOMSSPORs deltagere afhente bogen til blot 50kr, igen efter aftale.

For bestilling skriv til kbp@opgang2.dk (afhentning eller med navn og adresse) og Mobilepay 100kr til 21316171 – man er selvfølgelig velkommen til at bestille flere eller betale mere – som sagt går pengene ubeskåret til hjælp i den libanesiske flygtningelejr.

FOTO: Opgang2

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus