Værksteder

På OPGANG2 UNGDOMSSPORs værksteder arbejdes der med teater, musik og kunst.

Teaterværksted

En særlig teateroplevelse
UNGDOMSSPOR producerer månedlige matineer der vises i Opgang2s egen teatersal. Hver sæson samles highlights fra disse i en stor sæsonfinale.

Tekster og musik skrives og produceres af deltagerne på OPGANG2 UNGDOMSSPOR i samarbejde med kapelmestre og instruktører.

Åbne arrangementer offentliggøres på www.opgang2.dk/ungdomsspor og på OPGANG2 UNGDOMSPORs Facebookside. 

Billedværksted

Unikke kunstoplevelser
OPGANG2 UNGDOMSSPOR skaber personlige, provokerende og tankevækkende udstillinger.

Deltagerne på sporet arbejder med en bred palet af kunstformer og materialer, fra akvarel og kultegning til installationer, stenskulpturer og tryk.

OPGANG2 UNGDOMSSPOR afholder i gennemsnit to udstillinger per sæson samt en række mindre  arrangementer og visninger. Ferniseringerne afholdes enten hos OPGANG2 eller andre steder i Aarhus. Tidligere har OPGANG2 UNGDOMSSPOR udstillet på Godsbanen, Øst for Paradis, Rådhushallen, Café Frida og på Hovedbiblioteket.

Nye ferniseringer, udstillinger og arrangementer offentliggøres på www.opgang2.dk/ungdomsspor og på OPGANG2 UNGDOMSPORs Facebookside. 

Musikværksted

For fuld musik
OPGANG2 UNGDOMSSPOR er fuld af musik. Alle matineer er akkompagneret af musik, ofte bliver der spillet live i forbindelse med ferniseringer og jævnligt inviteres der til små minikoncerter.

Deltagerne på sporet arbejder med et bredt udsnit af instrumenter, genrer og stilarter. Der arbejdes både med covernumre og nyskrevne værker. Deltagerne på musikværkstedet skal som minimum have kendskab til et instrument ved start og skal kunne indgå i bandsammenhæng.

Nye koncerter og arrangementer offentliggøres på www.opgang2.dk/ungdomsspor og på OPGANG2 UNGDOMSPORs Facebookside. 

Praktisk information

  • Holdstart i januar og august
  • OPGANG2 UNGDOMSSPOR er åben for unge mellem 18 og 30 på uddannelseshjælp, kontanthjælp og forrevalidering i Aarhus Kommune.
  • Der er forudgående samtaler med OPGANG2 UNGDOMSSPORs vejledere og værkstedsledere.
  • Der er 5-10 unge på hvert værksted

 

Billeder fra Ungdomsspor


Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus