- en poetisk filmserie af Søren Marcussen

12 Digte – 12 Måneder 2024

Gennem en årrække har Søren Marcussen skabt digte og poetiske musikalske værker.

Disse digte har været at finde som strejf.af.poesi på Instagram, i digtsamlingerne ”det vi husker er det alt vi har – 70 strejf af poesi”  og "aldrig før" (Boggalleriet) og siden 2019 som den poetiske filmalmanak "12 Digte - 12 Måneder".

12 Digte - 12 Måneder har været at finde på Facebook, Instagram og Opgang2.dk. Et digt, hver måned.

I år tager Søren Marcussen et tilbageblik på 12 digte - 12 måneder, og vi kan henover 2024 præsentere både klassiske versioner og nye udgaver af digtene fra de sidste fem år, inklusiv liveoptagelser med fuldt orkester, udvalgt af Søren Marcussen. En opsamling på et unikt poetisk projekt, hvor stemninger i lyd, ord og billeder gennem fem år er blevet kombineret til en stærk samling af stemningfulde værker, der både fungerer digitalt og live. 

12 digte – 12 måneder 2024

Hver måned får i 2024 sit eget filmiske stykke poesi, akkompagneret af billeder og musik. Formatet er digte, oplæst af Søren Marcussen, understøttet af musik, og produceret i samarbejde med Sune Liltorp (Plotpoint Film). Blandt andet byder 2024 på flere møder med Strejforkestret, under ledelse af kapelmester og komponist Mads Horsbøl.

Filmene bliver gjort tilgængelige her på siden, på strejf.af.poesi på Instagram og på OPGANG2 TURNÉTEATERs Facebook-side. En hver måned i 2024.

Køb digtsamlingerne "det vi husker er det alt vi har - 70 strejf af poesi" og ”aldrig før” hos Boggalleriet

Produceret med støtte fra Aarhus Kommunes Kulturpulje og Statens Kunstfond

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus