Udsyn Mod Arbejdsliv

- Unge aarhusianeres møde med job og uddannelse

OPGANG2 FILM har dokumenteret Aarhus Kommunes projekt "Udsyn Mod Arbejdsliv". Projektets målsætning er, at flere unge skal tage en erhvervsuddannelse og ønsker derfor at give de unges mere indsigt i job og erhverv, blandt andet gennem praktikforløb.

Læs mere om "Udsyn Mod Arbejdsliv"

I en række korte portrætfilm, fortæller aarhusianske unge om deres tanker om job, praktik og uddannelse. Filmene fortæller de unges oplevelser før og efter praktik og de tanker, som et møde med et praktisk fag har sat gang i hos de unge. Se filmene nedenfor. 

"Det at man får et indblik i et job og i hvordan en arbejdsplads fungerer, det var fedt for alle. Lige meget om det er det job, du tænker du selv en dag skal lave."  Otto, 8. klasse, Frederiksbjerg Skole 

"Jeg synes det giver et rigtig godt indblik, lige meget hvad man vil være. Om man vil være smed, tømrer eller kok - lige meget, hvad du gerne vil være - så får man et godt indblik i faget og ikke bare, hvad man tror det er."  Bjørn, 8. klasse, Frederiksbjerg Skole 

Filmene er produceret af OPGANG2 FILM i samarbejde med  Børn & Unge-afdelingen Aarhus Kommune.

Nyhedsbrev

Få invitationer til åbne events, nyheder, konkurrencer og artikler i din mailbox ca. 6 gange om året. Kan altid afmeldes!

#Followus